Leveringsinformation

Her finder du alt, du har brug for at vide omkring levering af dine produkter, så du nemt kan se, hvornår du kan forvente at modtage din bestilling.

1-3 dages leveringstid

Vi bestræber os på at sende pakker alle ugens dage, dog som minimum sender vi pakker ud alle hverdage med PostNord. Som udgangspunkt pakker og sender vi alle ordrer, vi modtager inden kl. 13:00 ud samme dag, mens ordre derefter sendes den efterfølgende dag. Vi får dog ofte afsendt ordrer, som vi modtager helt indtil kl. 15:00.

Vi er kun mennesker, og der kan derfor forekomme travle perioder eller uforudsete hændelser, hvor en pakke kan blive forsinket, men det hører heldigvis sjældenhederne til. Du er dog altid velkommen til at kontakte os via telefon på 60 15 93 28 eller på vores mail heidi@smagdansk.dk, hvis du har spørgsmål til leveringen af din bestilling eller vil høre, om en bestilling kan nå frem til et givent tidspunkt.

PostNord

Vi sender alle vores ordre med PostNord, som har dag-til-dag-levering i hele Danmark. Fælles for alle leveringsløsninger med PostNord er, at du kan følge pakken hele vejen gennem Track and Trace.

Gennem PostNord tilbyder vi følgende leveringsmuligheder:

PostNord omdeling til privat - 49 DKK: Få leveret dine pakker lige til døren. Du slipper hermed for at skulle hente pakken – Postnord leverer pakken lige til døren. OBS. PostNord leverer kun pakker til privat i hverdagene.

PostNord til udleveringsted - 39 DKK: Få leveret dine pakker til nærmeste PostNord pakkeshop eller pakkeboks. PostNord leverer pakker til pakkeshops både lørdag og søndag. Dette betyder, som udgangspunkt, at, bestiller du lørdag inden kl. 15:00 til levering i en PostNord pakkeshop, så kan du hente pakken allerede søndag. 

Postnord omdeling til erhverv - 39 DKK: Få leveret dine pakker til arbejdspladsen og slip for at køre forbi en pakkeshop når du får fri. PostNord leverer dag-til-dag til erhverv mandag til fredag, inden arbejdsdagen slutter. Langt de fleste pakker bliver leveret inden kl 13:00, så din ordre er klar til at komme med hjem til f.eks. aftenhyggen.

Afhentning

Vi tilbyder også afhentning i butikken, Vissingsgade 2, 7100 Vejle. Vælg blot afhentning ved checkout og så vil din ordre være klar til afhentning kort tid efter.

Specielle ønsker til levering

Har du specielle ønsker til leveringen så tøv ikke med at kontakte os på telefon 60 15 93 28 eller mail heidi@smagdansk.dk. Vi er altid behjælpelige med at finde en løsning, der passer til lige netop din ordre!