Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 23. august 2022.

Generelt

Disse betingelser gælder for alle køb på hjemmesiden www.smagdansk.dk, der ejes af SMAGdansk, CVR. 39364190, Vissingsgade 2E, 7100 Vejle. Ved afgivelse af din ordre accepterer du de gældende handelsbetingelser. Det anbefales derfor, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du afgiver din ordre.

SMAGdansk kan til enhver tid ændre handelsbetingelserne med virkning for fremtidige køb.

 

Betaling og priser

Alle priser på www.smagdansk.dk opgives i danske kroner (DKK) inklusive moms (25%). Inden du godkender din ordre, fremgår den endelige pris for ordren inklusive forsendelsesomkostninger.

Betaling på www.smagdansk.dk kan kun ske via den sikrede betalingsformular. SMAGdansk modtager betaling med: Visa, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Kvittering for køb sendes til den i checkouten oplyste e-mailadresse.

SMAGdansk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. Det er således kun e-pay, der får adgang til dine betalingsoplysninger.

 

Aldersbekræftelse

SMAGdansk sælger både alkohol under og op til 16,5% og også over 16,5%. 

Den danske lovgivning siger: 

At du skal være fyldt 16 år for at købe alkohol under og op til 16,5%

At du skal være fyldt 18 år for at købe stærkere alkohol, det vil sige over 16,5%.

Dette betyder, at når du bekræfter handelsbetingelserne, bekræfter du også, at du lovligt må købe den alkohol, du evt. er ved at købe.

 

Levering

SMAGdansk tilbyder levering via PostNord.

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage. Levering af varer fra SMAGdansk anses for sket, når du som forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos SMAGdansk overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

SMAGdansk er ikke ansvarlig for forsinkelser fra PostNord. 

Læs mere om levering her.

 

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret fra leveringstidspunktet på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til SMAGdansk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved berettiget reklamation dækker SMAGdansk returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes:

SMAGdansk
Vissingsgade 2

Tlf: +45 60 15 93 28

E-mail: heidi@smagdansk.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14-dags-periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Levnedsmidler må jf. lovgivningen ikke returneres, og du kan derfor ikke fortryde køb af allerede afsendte/leverede fødevarer.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen, og skal være os i hænde senest 14 dage efter, at vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ved ønske om brug af fortrydelsesret skal følgende dokument udfyldes: SMAGdansk Fortrydelsesformular og sendes til: SMAGdansk, Vissingsgade 2, 7100 Vejle eller på e-mail: heidi@smagdansk.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til SMAGdansk at vurdere varens stand.

 

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på heidi@smagdansk.dk eller ringe til 60 15 93 28. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.naevneneshus.dk.

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

ec.europa.eu.

Ved klage skal vores email adresse angives: heidi@smagdansk.dk samt hjemmesiden du har købt varen på: www.smagdansk.dk.