Forside / Leverandører / PR Chokolade
Kokbjerg 29A
6000 Kolding
www.prchokolade.dk
Siden 1997 har filosofien hos PR Chokolade været: ‘’Tradition og fornyelse uden kompromiser’’.
Her bruges altid kun de bedste råvarer. Råmaterialet hos PR Chokolade kommer således fra verdens største chokoladeproducent: Barry Callebaut Belgium.
De forskellige fyldninger og chokolader fra PR Chokolade er sammensat med fokus på kvalitet og bæredygtighed med hjælp fra verdens bedste chocolatiers. Der er derfor garanti for at produkterne fra PR Chokolade er af den bedste kaliber.
Kokbjerg 29A
6000 Kolding
www.prchokolade.dk
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Disse cookies er ikke nødvendige for hjemmesidens basale funktion, men de kan forbedre din oplevelse, når du bruger hjemmesiden. Ikke-nødvendige cookies KAN for eksempel benyttes af følgende årsager:
INDSTILLINGER. Disse cookies husker dine brugerdefinerede indstillinger. På denne måde kan du undgå at indtaste bestemte oplysninger igen, når du besøger den samme side på et senere tidspunkt.
STATISTIK. Disse cookies hjælper os med at indsamle oplysninger om brugere af vores hjemmeside, for eksempel tidspunktet for dit første besøg og/eller hvor ofte du besøger hjemmesiden og på hvilke tidspunkter. Dette omfatter også cookies, der logger, hvordan du fandt frem til hjemmesiden, ved hjælp af hvilken søgemaskine eller via hvilket link.